Ben ik in beeld?

In een tijd van online vergaderen en beeldschermcommunicatie presenteert STEIM een verzameling schermvergaderkaarten om je mond mee te houden. Laat elke vergadering rustiger verlopen en de wereld iets mooier klinken.

***

In this time of online meetings and sitting in front of a screen, STEIM presents a series of (dutch) ‘screen quotes’. A set of cards to ‘shut up with’ and to improve the sound (and silence) of our world. (Only available in dutch for now.)

***

Na weken non-stop schermvergaderen begon creatief directeur Dick Rijken kaarten te tekenen met een smiley, een verward gezicht en gangbare antwoorden. Zonder iemand in de reden te vallen hield hij deze voor de camera en dat bleek prima te werken. Klaar met het wachten op elkaar nadat er een simpele vraag was gesteld kon de vergadering sneller, handiger en rustiger verlopen. “Je valt niemand in de rede en het scheelt ook weer bandbreedte. Iedereen blij. Je kunt zelfs je mondkapje blijven dragen!” aldus Dick Rijken.

Comments are closed.