Steim zoekt een Project Coördinator

Met ruim 50 jaar ervaring in experiment en onderzoek naar instrumentontwikkeling in de podiumkunsten beweegt STEIM (de Studio voor Elektro-Instrumentale Muziek) zich momenteel naar onderzoek en ontwikkeling van geluid en geluidskunst in de domeinen van cultuur, zorg en welzijn.
STEIM is een netwerklab, en zodoende werken we samen met allerlei partners en experts binnen en buiten het geluidsdomein. Ook verzorgen we onderwijs voor opleidingen aan o.a. het Koninklijk Conservatorium, het Conservatorium van Amsterdam en de HKU Utrecht.

Als netwerklab betekent dit dat we vaak aan projecten werken zonder dat op voorhand bekend is wat het resultaat zal zijn, en dat in de uiteenlopende contexten waarin STEIM actief is. Belangrijkste aandachtspunt is dat er meer concrete resultaten worden opgeleverd, waarbij de vorm per project kan verschillen.

Daarvoor zoeken we op korte termijn voor +/ 20u per week een ervaren

PROJECTCOÖRDINATOR

Wat verwachten we van je:
Om in samenwerking met het huidige team van ideeën tot klinkende resultaten te komen en daarin het voortouw te nemen
Om overzicht te houden over de status van alle lopende projecten en hierover effectief te communiceren met het team en externe partners
Om ‘nee’ te kunnen zeggen wanneer het nodig is, en proactief aan te jagen als de situatie daar om vraagt
Om actief bij te dragen aan de professionalisering van de werkprocessen die passen bij een netwerklab en de herinrichting daarvan
Om naast te coördineren, ook op praktisch niveau de handen uit de mouwen te steken, zoals het bijhouden van de projectadministratie, het produceren van een symposium, of het wegwijs maken van stagiairs

Wat breng je mee:
Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
Je begrijpt het verschil tussen proces- en productgericht werken en weet hiertussen vlekkeloos te schakelen
Het vermogen om artistieke inhoud te vertalen naar concrete doelstellingen en te definiëren wat ‘opleveren’ inhoudt
Een ondernemende grondhouding
Assertiviteit, frisse energie en de behoefte om met het team in projectverband de deur uit te gaan om nieuwe verbindingen te leggen

STEIM biedt je in eerste instantie een contract voor één jaar, met een sectorconform salaris. Verlenging, en daarmee continuïteit in de organisatie is de intentie, en is mede afhankelijk van de financiële subsidiëring van STEIM na 2020.

Voor vragen kun je terecht bij Lars Brouwer, zakelijk directeur, via lars@steim.nl of 06-20017916.
Een beknopte motivatiebrief, voorzien van cv, kun je tot uiterlijk donderdag 10 oktober 2019 sturen naar lars@steim.nl. Gesprekken vinden plaats op 30-10, 31-10 of vrijdag 1-11.

STEIM onderschrijft de Governance-code Cultuur. Vrouwelijke kandidaten en kandidaten met een niet-westerse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.
Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit in het team versterkt.

Comments are closed.